två män som räknar och diskuterar

Bokslut

Oavsett vilken typ av företag du har är du skyldig att upprätta ett bokslut varje år. Aktiebolag måste dessutom sända en årsredovisning och eventuell revisionsberättelse till Bolagsverket. Genom att anlita oss på Redovisning Uppsala kan du få hjälp med alla delar av bokslutet och vara säker på att allt blir gjort enligt det gällande regelverket. Vi kan både hjälpa personer som driver en enskild firma och er som har ett större bolag med en större omsättning.

Vi sköter er balansräkning och alla andra delar av årsredovisningen

Ett bokslut kan vara komplicerat att upprätta. Detta gäller i synnerhet aktiebolag och ekonomiska föreningar som måste skicka in sin kompletta årsredovisning till Bolagsverket. Vi har erfarenhet av alla delar av årsredovisningen, från resultaträkning, förvaltningsberättelse och revisionsberättelse till balansräkning. Det första som händer när ni kommer till oss för att få hjälp med bolagets deklaration, eller andra finansiella tjänster såsom bokslut, är att vi noggrant diskuterar era målsättningar och förväntningar. Vi kan antingen granska era redovisningar för att se till att de är korrekta eller ta över ansvaret för dem helt och hållet, beroende på vad som passar ert företag.

Vi tar hand om deklaration och bokslut i Uppsala

Vi kan ta hand om såväl deklaration som bokslut och är en redovisningsbyrå ni kan lita på.

  • Vi är en legitim redovisningsbyrå och våra anställda har inga ekonomiska kopplingar till våra kunder.
  • Vi håller oss alltid uppdaterade om det rådande regelverket.
  • Vi har ett objektivt synsätt och utgår från era behov.

Hjälp med bokslut till ett fast pris

Ekonomisk redovisning är en oundviklig del för alla företag. Vår målsättning är därför att erbjuda prisvärda tjänster till alla våra kunder. Vi har inga dolda avgifter och använder oss av fasta priser för bokslut och vilket betyder att ni alltid kommer att veta hur mycket ni behöver betala innan vi påbörjar vårt samarbete. Den exakta summan beror på uppdragets omfattning och företagets storlek. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss när ni vill ha en offert för ert bokslut i Uppsala.

Överlåt bokslutet till våra medarbetare och fokusera på det ni är bäst på.