Om oss

Redovisningsbyrå i Uppsala med lång erfarenhet

Välkommen till Din Vinst Redovisningsbyrå AB, ett tryggt val för dig som söker efter specialister inom redovisning i Uppsala. Vi sköter bokföring åt bostadsrättsföreningar och aktiebolag.

Företaget grundades av Hanna Denize. Hanna har lång erfarenhet av arbeta med att bygga upp och sköta driften av administrativa ekonomiska system åt aktiebolag, fusioner och koncerner. Vi arbetar kundfokuserat och med stor omsorg om kvalitet. Förutom att bistå med redovisning hjälper vi våra klienters ekonomiavdelningar med support.

Tjänster för små och stora företag

Vi som arbetar har genom åren hjälpt en rad företag i Uppsala med redovisning. I vårt tjänsteutbud finner du tjänster som bokslut, likviditetsplanering och avstämningar. Vi kan även hjälpa våra klienter med administration genom att bygga upp och gå igenom rutiner för ändamålet. Våra redovisningskonsulter har alla en adekvat utbildning och den erfarenhet som krävs för att leverera ett kvalitativt arbete.

Vi som arbetar med redovisning i Uppsala

grundaren av redovisningsbyrån, Hanna

Hanna, ägare och redovisningskonsult

Medarbetare Ingela Jansson

Ingela, redovisningskonsult

Medarbetare Hanna Lindroth

Karin, redovisningskonsult

Medarbetare Hashem

Hashem, redovisningskonsult

Med kunden i fokus

Vi arbetar på ett strategiskt och metodiskt sätt. När du anlitar oss så analyserar vi noga dina behov och ser över vad ditt företag behöver hjälp med. Våra medarbetare tar fram skräddarsydda lösningar och anpassar våra tjänster så att de passar klienten.

Tack vare våra kunskaper och engagemang kan du känna dig trygg med att anlita oss.

Har du frågor till oss eller vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med redovisning i Uppsala? Tveka inte att höra av dig!